ok do we have a DL section for BF3 ?

Post Reply
User avatar
Specialist
SILENCE! I STAB YOU!
SILENCE! I STAB YOU!
Posts: 1897
Joined: December 13th, 2008, 1:04 am
Location: Phoenix, AZ
Contact:
United States of America

Re: ok do we have a DL section for BF3 ?

Post by Specialist » December 12th, 2011, 9:38 am

I'll type something up this week.

User avatar
c0loNeL
Retired Admin
Retired Admin
Posts: 550
Joined: June 6th, 2009, 9:12 am
Location: Alberta, Canada
Canada

Re: ok do we have a DL section for BF3 ?

Post by c0loNeL » December 13th, 2011, 9:45 am

Hey Whirls,
Your new OS should pick up and install drivers for most everything you connect to it.
Image

User avatar
Swanny-CG
Retired Admin
Retired Admin
Posts: 1962
Joined: December 15th, 2008, 9:48 am
Location: Bay Area, California

Re: ok do we have a DL section for BF3 ?

Post by Swanny-CG » December 13th, 2011, 12:34 pm

Yeah it's all going to happen automatically for you once you have the client. If you have issues, post them here. It's not like 1942 where you have to manage stuff manually. Even if we had the patches for manual install, you'd likely download them faster from EA.
Image

Post Reply